Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Selasa, 31 Mei 2011

Tanpa Ilmu Kamu Akan Sesat. Tanpa Disiplin Kamu Akan Jadi Binatang!!!!

Tanpa Ilmu Kamu Akan Sesat. Tanpa Disiplin Kamu Akan Jadi Binatang!!!!


Bila mendengar je kate-kate drpd ayat nie dpt kita lohat ia nya memberikan 1001 makna kpd kita semua akan tetapi syg nya bila di perhatiakan msh ramai lg insan2 yg masih tidak mempunyai ilmu anggkara kejahilan diri sendiri yang x blh nak di bendung lg....
Hope anda smue mst phm pe maksud sy nie kan so rse nyer xyah la sy nak meceritakan dgn lbh mendlm & lanjut lg bak kte pepatah "Sudah Terang Lg Bersuluh" then "Tepuk Dada Tny Selera" igt bkn selera mkn ok!!!... :P

Jadi rse nyer dah pelbagai cara klo ktre dpt perhatikan yg dilakukan oleh Kerajaan, NGO dll lg... mmg xterkate la klo nak di kte kan kat dlm nie sbb dah terlalu byk tp hasil nye "Indah Kabar Dr Rupa" ia tetap msh menjd2 lg... hanya ianya mcm biskut "Kejap Ade kejap Xde".... sebenarnya sy pon xtaw npe tetiba je nak story ttg Entri nie mungkin disebabkan ayat di atas buatkan sy terpanggil utk berceritakan ttg tjuk nie...

Mybe ade dikalangan anda smue sdah mengetahui drpd mne mule nye Tag Line ini tercetus & mybe ade juga yg msh tercrik2 kat mne ea?? mcm pnh dgr tp di mna nya???... mmg sdah menjd lumrah alam setiap sesuatu perkara pasti akan menjd tanda tanya dlm benak setiap pemikiran kalian smue...

So mehh sy explain la serba sedikit drpd mne ayat nie dtg... crite simple je bg peminat Drama2 tempatan(Mlay) of cos kowg taw tp malang bg peminat cte2 lua sne...huhuhu... nak dipendekkan story kowg tgk la cter kat TV3 setiap Isnin jam 09.00 Pm~ J.U.V.A.N.A.... sbb crite tu mmg lain dr yg lain & byk memberikan kesedaran secara langsung mahupun tidak langsung....
Xnak crita lbh hope kowg smue enjoi bce entri kali nie & jgn lpe nak bg Feedback ok & nntkan la entri2 yg akan dtg serta klo baik aty ringan2kan la tgn tok promos this blog ok...hehehe.. sekian,,,, so kowg layan la OST nye kat bwh nie ok from.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!