Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Isnin, 30 Mei 2011

M'bongkar Gejala Samseng Ibu Kota!!!!

Tanggal 9 Jun 2011 merupakan tayangan pembukaan bagi filem KL Gangster......
dgn tagline~Sekarang tak kira lu Abang Long ka, lu Ayahanda ka, ini KL...

Berdasarkan drpd penelitian didapati review dari blogger2 rata2 hampir kesemua blogger mengatakan filem ni memang best!!!!!!!!! dan sangat menarik......

So, korang memang wajib untuk menonton filem ni kalau tak rugi lah glerrr la klo bkn jd orang yg 1st tgk kan kan kan?????...hehehehe

Tu dia dah mai dah....!!! kalau filem Syamsul buat memang gler kentang hebat mcm Evolusi KL Drift 1&2 & Khurafat!!!!  

So mesti korang nak dengar OST Filem ni kan...hehehe... Ni lagu tema filem KL Gangster.... Wajib dengar! best giler...

Lagu tema ini dinyanyikan oleh FILSUF feat Erna.... FILSUF iaitu Dali, bekas anggota AHLI FIQIR yang dah berpecah now..... Dali kini bergerak solo menggunakan nama pentas FILSUF. 

Single ini turut menampilkan bakat baru, ERNA tapi klo kowg pasan la kan setiap flem2 syamsul nie mst OST nye di nyanyikan oleh Dali or Syamsul sendiri kan... pe2 pon lagu dye mmg sdap n pnuh makne.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!