Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Isnin, 30 Mei 2011

Sedang Berevolusi Nantikannnnnnnnnnyaaaaa........



 Semmg nya sungguh ak xsangke akan perubahan pada blog ak sebegini rupa yg ak rse sgt terpersona sekali pandang... Then it make me so happy+fun= More Fun More Ceria.... aq xtaw nak ckp pe sbb kelu lidah utk berkate2 ble tgk blog bertuka wajah la nie.... Any way nak nak ucapkan Jutaan TQ kpd my sahabat Tinta Pena yg tlh bertungkus lumus menaik taraf blog ak nie... skali lg TQVM to u prensss also your team production MY Tinta Production... hope kowg akan upgred la lg my blog nie ok...hehehehe......

ape yg ak bly wat kat sni mari kita smue berikan Beribu2 tepukan yg gemur buat beliau nie...sekian, :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!