Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Jumaat, 27 Mei 2011

~1st Time Join Contest.~

 
               crita nya simple je.. dlm a round 8.49 PM 27/05/2011.. aq dpt 1 tag drpd my FB la mne lg kan... tgh dok sedap2 je baru pas abis update my blog... tetibe je dpt 1 contest dr bly kte my best Frens (la kot??)..hahaha... hope tuan empunye bdn xmrah la ble bce entri ak nie ea..kekekeke...

              so ak pon pe lg jd plik bin ajaib la kan nak tahu gak nme tibe2 je nme ak naik nie???.. 2 yg wat ak musyikil... sekali jengggg jengggggg jengggggggg!!!! 2 dia mai da mai da.............. taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

kawan-kawan jom join contest saya!!!
*terutama pada Tinta PEna,Fantasi Fikrul,Identiti Di Rahsiakan, dan sesiapa yang ada blog, hehehe.. hadiah best tau!! join la yer!!
jiwahakir.blogspot.com

             nak di pendek kan crite sahabat ak nie kre die ade kan 1 permainan@game yg melibatkan kenangan sewaktu cuti sekolah... xkre la cte taon ble asal kan cter yg FUN+HAPPENING+NICE+MORAL VALUE= ade sentimental la buat diri anda kan.... so ak pon pe lg pas je taw ttg cabaran 2... jari-jemari, minda, bait2 ayat mula mengantur langkah demi langkah... bagi menyahut cabaran yg telah di berikan 2... and then ak pon pe lg trus la log in my blog... Wal Hal, ak bru je pas update xsampai 1o minit td... mmg agak plik sbb xpnh ak wat mcm 2 dlm sejarah ak berkecimpung dlm dunia blogger nie....hahahaha...
             bak kate pepatah kan "klo nak msk uma org kne la bg slm dlu kan"... so dlm ksh yg ak nak story kat kowg smue pon ak kne la bg pujian yg melambung2 mcm "Mail Lambung" bak kte JOZAN...hehehe... dgn harapan yg tinggi menggunung hope tuan empunya bdn rse di hargai n bly bg poin up skt la kat cter ak nie nnt kan.... hihihi...

           pelbagai pujian, penghargaan dan penghormatan yg ak berikan kat beliau nie sbb nak nmpk kelainan la kte kan (tp sebenarnyer nak bg bodek lby skt je) kekekekeke..... ak rse ckup la smpai sni je ak nak bg taw ttg cabaran yg di berikan 2 so now time tok ak beralih arah ttg story yg ak nak cter kan kowg smue n munkin ade fi kalangan kowg nie xsabar2 kan cm besa la dgn pengaruh HKLBR yg semmg nye sungguh terpengaruh kowg pun mle la ckp cm nie "cue cter cue cter cue cter"... kompom pnyer la xde ayat len pnyer yg terlintas kat otak kowg 2 kan...hohohohoho....

         Maka dgn ini lah saat2 yg di tunggu2 oleh Juri & anda smue ttg cter Apakah, Bagaimanakah, Dimanakah, Bilakah, & yg sama waktu dgn kah kah kah yg len lg berkaitan dgn tajuk utama cter ak nie....terlalu byk sebenarnya yg ak nak story n yg membuak2 dlm kapla otak ak nie tp lastly ak deside nak cter ttg                                Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! OMG is That Realllllllllll????????

  Al-Kisahnye bermula begini  Di suatu pagi yang hening..burung pun berkicauan..eceh...macam Usop Wilcha pulak...Di dalam sebuah kereta...di mana seorang Ibu muda ...muda ke??? memangku seorang anak kecil yang kusyuk menghisap puting. Manakala si anak yang sulung merengek-rengek nak air isotonik Reviv. oh yer si bapak nyer pulak sedang membukak gate. kata ibu adalah datin wannabe makanya harus la duduk saja dalam kereta dan tunggu kereta bergerak menuju ke destinasi.hehehe
Anak : Ibu, nak air ni.
Ibu : tak buleh..pagi2 mana buleh minum air gas.nanti sakit perut.
Anak : bila buleh minum???
Ibu : tunggu la siang sikit..matahari dah ada. nanti kalau sakit perut kat sekolah teacher antar gi spital nak?
Anak : taknak.....pegang je eh

Makanya...tak jadi la si anak minum ayor yang dalam iklan kata buleh tambah tenaga tu. Berjaya jugak si ibu pujuk si anak.hehehe.. dlm haty berkate (yesssssssssssssssssss!!!!)....hahaha...dari satu topik ke satu topik dari satu trafik light ke satu trafik light dan sampai la ke umah pengasuh si anak kedua tu. servis bertukar tangan dan anak diserahkan ke pengasuh sehingga ke pukul 5 nanti. beberapa meter dari simpang nak ke opis si ibu, si anak sulung bersuara.....

Anak : ibu, tu..(jari comel menunding ke arah langit yang berwarna keorenan)
Ibu : kenapa??
Anak : .... (nama dirahsiakan) nak minum air ni, tu matahari dah ada
Ibu : (diam seribu bahasa sambil pandang si bapak)
 
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aku terkena....Iman...ko layak masuk tettttttttttttttt!!!! nak. sampai hati kau kenakan Ibu ea.....ke Ibu salah cakap???(Ksh Benar cme taon ble xpasti bab mase 2 kecik lg) kekeke....

OMG!!!!!!! derrrrrrrrrrrrr, bak kte Nabil kan.... den tekone janggggggg adehhhhhh...hahaha...

so 2 slh stu cter yg ak nak story la n ak rse sebenarnyer byk lg nak stroy2 nie tp better ak wat part2 example mcm part1, part2 n terusssss nyeeee.... bg cter nie berterusaaaannn je klakar nye kan...hehehehe...
Finally, ak hope kowg nnt kan la entri yg terbaru dr ak ok... n hope kowg jgn lpe komen2 n bg la vote2 skt bia bly menang... klo win nnt ak share2 la kat kowg dun wori ok....hehehe
ak rse ak nak share2 la story2 ak nie kat membe2 Techno gang kan kan kan...huhu... mereka yg ak maksud kan adalah sepertiiii....:


Tinta PEna:
http://secerah-nurrahman.blogspot.com/

dayah salam a.k.a diode:
http://mazdasa.blogspot.com/

cikgu azam aziz:
http://jiwahakir.blogspot.com/

Fantasi fikrul:
http://fikrloveislam.blogspot.com/

Farhana Shahirah:
http://kodoxungupapel.blogspot.com/
  ayob:
http://zulhazri90.blogspot.com/

seindah nama:
http://seindahnama1404.blogspot.com/

lola:
http://lola-kepochiee.blogspot.com/

kathy devilla:
http://tinta-moden.blogspot.com/

aizah:
http://aizahafiya.blogspot.com/

AiShAzDaMine ^^!
http://sayang-kamo.blogspot.com/

Eyra Nadzirah
http://eyra-shukor.blogspot.com/

Sudu Garfu
http://thesudugarfu.blogspot.com/

Allan talib
http://ada-berani-choiii.blogspot.com/

Khaerul Azree a.ka saudagar getah
http://ganda-yoe.blogspot.com/

ihtifazzudin a.k.a din(cam salah eja ja??)
http://deanz36-theeye.blogspot.com/

Udin ju
http://udinju.blogspot.com/

fareha razak
http://dhiyafarihah.blogspot.com/

asyraf helmi
http://encikrenn.blogspot.com/

aizat fikri
http://letslepax.blogspot.com/

Secerah PawaNa:
http://adinayusuff.blogspot.com/

sebab ak nak blaku adil kat kwn2 so ak link kan la kat smue dak2 TG yg ade blog bg xnak kck kan aty kwn2 kan.... ini cos ak wat mcm nie mst la sbb ak SAYANG kat kwn2 ak smue w slame nyer taw!!!!!

Akhir skali, dgn ucapan hope ak yg win so kowg tgu la sambungan story ak ok pai tarikh tutup pertandingan 2 oraittttttttttttttttttttttttttt.... sekiannnnnnnnnnnnn, 
Majulah IT utk Negara TG!!!!!!!!

4 ulasan:

  1. Tinta PEna:
    http://secerah-nurrahman.blogspot.com/

    dayah salam a.k.a diode:
    http://mazdasa.blogspot.com/

    cikgu azam aziz:
    http://jiwahakir.blogspot.com/

    Fantasi fikrul:
    http://fikrloveislam.blogspot.com/

    Farhana Shahirah:
    http://kodoxungupapel.blogspot.com/

    ayob:
    http://zulhazri90.blogspot.com/

    seindah nama:
    http://seindahnama1404.blogspot.com/

    lola:
    http://lola-kepochiee.blogspot.com/

    kathy devilla:
    http://tinta-moden.blogspot.com/

    aizah:
    http://aizahafiya.blogspot.com/

    AiShAzDaMine ^^!
    http://sayang-kamo.blogspot.com/

    Eyra Nadzirah
    http://eyra-shukor.blogspot.com/

    Sudu Garfu
    http://thesudugarfu.blogspot.com/

    Allan talib
    http://ada-berani-choiii.blogspot.com/

    Khaerul Azree a.ka saudagar getah
    http://ganda-yoe.blogspot.com/

    ihtifazzudin a.k.a din(cam salah eja ja??)
    http://deanz36-theeye.blogspot.com/

    Udin ju
    http://udinju.blogspot.com/

    fareha razak
    http://dhiyafarihah.blogspot.com/

    asyraf helmi
    http://encikrenn.blogspot.com/

    aizat fikri
    http://letslepax.blogspot.com/

    Secerah PawaNa:
    http://adinayusuff.blogspot.com

    BalasPadam
  2. erkkk AiShAzDaMine kena jugak ker huhu
    InsyaAllah akn diusahakan nt..... ~admin

    BalasPadam
  3. yup kne la...sila join jgn xjoin ok..hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!