Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Sabtu, 31 Disember 2011

Detik,Minit,Jam,Hari,Minggu,bulan dan Tahun

ucapan selamat tahun baru sms KOLEKSI UCAPAN SMS SELAMAT TAHUN BARU 2012Tanpa kita sedari begitu cepat sekali waktu berputar dan kita sudah melangkah ke tahun baru 2012,Sepanjang tahun sebelumnya,banyak pengalaman dan kenangan suka duka yang telah berjaya ataupun gagal untuk di’tempuhi.Lantaran artikel ini,saya mengambil kesempatan mengucapkan selamat tahun baru 2012.Semoga permulaan tahun baru ini kita di’sulami dengan tekad dan iltizam yang jitu dalam memajukan diri
Berikut merupakan koleksi teks ucapan sms tahun baru 2012,Meriah’kan rakan taulan anda dengan ucapan teks sms Selamat tahun baru 2012

Selama mana’pun engkau menunggu aku,sesekali aku tidak akan berubah
Kerana aku bukanlah PoweR RangErz..=p
Selamat tahun baru 2012

“Raja Valentinus mengorbankan kepalanya demi Rakyatnya,..”
“Romeo mengorbankan nyawanya demi JuLiet…”
Tapi aku hanya mengorbankan RM0.30 demi untuk mengucapkan…
“Selamat tahun baru 2012,”

Tatkala aku menulis namamu di langit
tetapi awan datang menghapusnya
Lantas aku menulis namamu di pantai
tetapi pula ombak menghapusnya
Jadi di tahun baru 2012 aku menulis namamu di hatiku
tiada siapa  yang bisa menghapusnya..

A B C D E F G H I J
K L M N O P Q R S
T V W X Y Z
oops! i miss “U” in new year
happy new year 2012

JIWA akan sepi tanpa TEMAN.
HATI akan mati tanpa IMAN.
HARI ini adalah KENYATAAN,
SEMALAM adalah KENANGAN,
ESOK adalah IMPIAN.
Sucikan HATI,
Jernihkan PIKIRAN.
Sambutlah Tahun Baru 2012

Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup Anda dan cahaya jalan Anda melalui Tahun Baru. Berharap anda dan keluarga anda selalu selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2012.
Jadilah lilin. Jadilah cahaya. Jadilah sinar dalam gelap. Jadilah inspirasi & membuat perbezaan besar dalam hati lain, Selamat Tahun Baru 2012.
Hari ini adalah kesempatan baik untuk berdoa, untuk peduli, mencintai, untuk tersenyum, untuk mengatakan, Selamat Tahun Baru 2012.
Sebelum operator sibuk, sebelum SMS pending, sebelum bateri low, aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2012.
Waktu terus berlalu, lembaran demi lembaran telah dilalui. Coretan demi coretan telah memenuhi, kadang tak bererti, kadang tanpa makna, atau hanya sedikit makna. Semoga di tahun ini setiap lembaran memiliki makna, setiap lembaran bermanfaat. Selamat tahun baru 2012.
Malam ini ‘kan berlalu, minggu ini ‘kan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini ‘kan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
Matahari menyelinap dibalik bukit, sembunyikan kenangan hidup, menyimpan lembaran usang, menyambut hari-hari muda, sebentar lagi akan menjelang. Selamat datang tahun baru 2012, harapan baru dan perubahan.
Malam ini akan berlalu, minggu ini akan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini akan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
p/s : sama spt azam-azam spt sebelum ini "hanya mahu menjadi lebih terbaik  & berjaya dalam hidup daripada sebelum ini".... assalamualaikum...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!