Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Rabu, 16 November 2011

Majlis Pelancaran Blog-Blog Edisi Khas AT20!!!

                                                    
Assalamualaikum & salam perpaduan, sejak lewat kebelakang ini makin ramai dikalangan sahabat-sahabat saya mula berjinak-jinak menceburkan diri mereka dalam dunia blogger khususnya buat AT20. Secara tidak langsung, saya ingin mempromosikan blog-blog mereka ini kepada anda semua dengan harapan anda semua dapat menjadi follower mereka dan mendapat pelbagai info-info tambahan yang berguna kelak. Sememangnya blog-blog mereka semua ini terlalu dasyat dan canggih-manggih kalah blog radiorosak ini di buatnya. Ibarat iklan Rabena "Kelassss blog kauuuuu JAhhhh!!!!!"....

Boleh ditafsirkan blog mereka ini memang boleh pergi jauh dan saya pasti selepas ini makin ramai la follower mereka. Baiklah, tak nak berceloteh panjang lagi so saya RELEASE kan blog-blog mereka kepada anda semua!!!! Dah macam majlis perlancaran Album la plak...hehehehe...

Untuk blog pertama saya secara jujur daripada hati tulus ingatan (perhhh!! bermadah pujanga la plak) nak bagi penghargaan buat sahabat saya ini yang banyak membantu saya dalam dunia coding-coding bagi mengindahkan lagi wajah blog saya ini. Jutaan Terima Kasih kepada beliau saya ucapkan... kalau anda nak tahu saya mohh kita tengok sapa yang berada di Carta Teratas Sekali tu naaaaaa....ngeeee3x..


Selamat Melawat Ke Dunia Blogger mereka~~

1. Tinta PEna:
http://secerah-nurrahman.blogspot.com/

2. dayah salam a.k.a diode:
http://mazdasa.blogspot.com/

3. Cik Syamin Ismail (CSi) :
http://radiorosak90.blogspot.com/
http://snapshootmedia.blogspot.com/
http://makmasaksedap.blogspot.com/
(agak tamak blog nak nie kan) ^^,

4. cikgu azam aziz aka CAAC:
http://jiwahakir.blogspot.com/

5. Fantasi fikrul:
http://fikrloveislam.blogspot.com/

6. Farhana Shahirah:
http://kodoxungupapel.blogspot.com/

7. ayob:
http://zulhazri90.blogspot.com/

8. seindah nama:
http://seindahnama1404.blogspot.com/

9. lola:
http://lola-kepochiee.blogspot.com/

10. kathy devilla:
http://tinta-moden.blogspot.com/

11. aizah:
http://aizahafiya.blogspot.com/

12. AiShAzDaMine ^^!
http://sayang-kamo.blogspot.com/

13. Eyra Nadzirah
http://eyra-shukor.blogspot.com/

14. Sudu Garfu
http://thesudugarfu.blogspot.com/

15. Allan talib
http://ada-berani-choiii.blogspot.com/

16. Khaerul Azree a.ka saudagar getah
http://ganda-yoe.blogspot.com/

17. ihtifazzudin a.k.a din(cam salah eja ja??)
http://deanz36-theeye.blogspot.com/

18. Udin ju
http://udinju.blogspot.com/

19. fareha razak
http://dhiyafarihah.blogspot.com/

20. asyraf helmi
http://encikrenn.blogspot.com/

21. aizat fikri
http://letslepax.blogspot.com/

23. Nik Amirul Izzad:
http://senifotografilukisancahaya.blogspot.com/

24. AR Usman:
http://ar-usman.blogspot.com/

26. Izzuan Roslan:
http://izzuan07.blogspot.com/

28. Shida Ismail
http://ceriterahatiseoranginsan.blogspot.com/

29. Azuana Haris Fadzilah
http://madahdarihati.blogspot.com/

30. Mohamad Farid Ato'i:
http://storymyheart90.blogspot.com/

31. Khairul Nazreen:
http://apaitudslr.blogspot.com/

32. Muhammad Faiz:
http://paiz038663.blogspot.com/

33. Jaydy Efiansyah Alberto:
http://jaydy038711.blogspot.com/

34. Muhammad Firdaus Firdaus:
http://banglongdaus90.blogspot.com/

35. Abdul Rahman:
http://otak-cair.blogspot.com/

36.Farid Morsidi (ファ里かカ月市ジ):
http://inextmylifeintro.blogspot.com/

37. Miz SaYuri (SayuRi Hana):
url sedang dinaiktaraf...harap maaf


*p/s : untuk promosi blog-blog ini akan di update dari masa kesemasa so nantikan je la ea....><,

6 ulasan:

  1. uhhhh...sakit hati ehhhh...mentg2 la yg blog ada berani tu dah xleh nak updated kau bgi aku no 15 kan....sepatutnyee aku no 1 paling aktif dan puitis skali ayat blognyeee......hahahhahah.....aku xpuas hati nie nak komen byk sikit....kpd yg lain blog tu xyah la buka blog tu sbb dah xaktif dah skrg nie sedih sgt pujangganyeee....blog dah hmpir mendpt gelaran VOUGE akhirnya musnah gara2 paswood jahhhhhhh.....hahhahahahahha....overnyeeeeee kumbang nieeee....

    BalasPadam
  2. alamak terlebih sudahhhh!!!!hahahaha

    BalasPadam
  3. blog ko tunggu next pelancaran ea ain now pelancaran dak2 1 kos ak dlu...hehehehe

    BalasPadam
  4. ade tu dah di up tu date...hahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!