Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Selasa, 16 Ogos 2011

Jeng Jeng Jengggggggggggggggg!!!!

Kembali sekali lagi untuk mengisi kekosongan yang telah ditinggalkan agak lama juga sehingga ada yang bertanya bila entri terbaru nak di update nie tak sabar mau baca...

Wowww!!! tak sangka pulak sampai macam tu sekali penangan RadioRosak nie ea..hihihi...(dalam hati anda pasti akan berkata "ye kew??? mana ada mehhhh")^^

Bersyukur kepada tuhan yang maha berkuasa yang masih memberikan peluang dan ruang buat hambanya ini... dalam diam tak diam ibadah puasa telah semakin hampir menuju ke penghujungnya rasa masa sememangnya pantas berlalu...

Dalam kita menjalani ibadah puasa ini tak semestinya kena berehat 24jam bukan sebab ianya bukan penghalang untuk kita berkerja seperti biasa walaupun pelbagai dugaan harus ditempuh dengan sabar & tenang....

Dalam beberapa agak sibuk dengan tugasan ke hulu ke hilir dah macam roun2 in the worldd!!! kate omputihnye...kekeke..

Ok la tak nak berceloteh panjang lebar berjelar-jelar memandangkan ini bulan puasa...^^

 ~Mempersembahkan~
 Antara kerja2 yang dilakukan sekitar minggu yang sudah iaitu balik ke TM kemas uma sewa...hihihi

So berikut adalah hasilnya & beberapa snap yang sempat di potretkan...

 ruang tamu tapi maaf la kalau tengok sofa tu agak menggelupas ea...huhu
 sudut bacaan @ stady tapi agak musyikil stady kew?????hehehe
 ruang dapur yang simple but mentain kemas 24jam...^^
 Cuba teka bilik siapakah ini????hihihi
 Gerangan siapakah empunya bilik ini pula????
kuikuikui 
 Bagaimana pula yang ini???
agagagaga 
 aha finally bilik ini siapa lagai kalau bukan jeng jeng jeng,,,,,,
kekekekeke 
 set complet room sapa 1 bilik dengan owner nie mmg lucky ^_@
hahahahaha.....

Kemas rumah sememangnya is my febrot sebab bila tengok hasil selepas kemas rasa 1 kepuasan dalam diri & mata yang memandangnya...hihihi...

*Jutaan TQVM buat dreber yang sudi menemani sepanjang proses kerja2 pembersihan rumah ini dijalankan siapa lagi kalau bukan Si Amir Sintong Balado...hahahah 

p/s : penat bukan kepalang akan tetapi hasilnya sejuk mata memandang sekali terpandang....^^

AMARAN : Kebersihan adalah tanggungjawab bersama-sama... 

3 ulasan:

  1. lokasi paling sesuai untuk buat jamuan hari raya bukak sem nnt..heheh
    besaq jugak umah hg eekk?? patut aa sumbat sampai 9 orang

    BalasPadam
  2. hahaha...xda la klo nak buat kenduri kendara pun blh tinta...hehehehe
    *corection bkn 9 tp 10 org dah penghuninya....kekekekeke

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!