Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Rabu, 17 Ogos 2011

Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang!!!!


Apa tu basikal fixie? Best ke? Basikal fixie tu dalam bahasa inggeris fixie bike (fixed-wheel bicycle).. 
Maksudnya, basikal fixie ini takde roda bebas (freewheel) di mana paddle sentiasa bergerak apabila basikal sedang bergerak.
Basikal fixie ni tak macam basikal biasa di mana, ketika basikal fixie sedang bergerak, kita boleh relaks tak perlu kayuh..
Selain tu basikal fixie ni boleh di kayuh secara reverse dan ianya tidak mempunyai brek.
Selalunya fixie bike ni datang dengan warna yang striking dan design yang memang cun. 
Sekarang ni memang tengah hot, merata-rata kita boleh tengok fixie bike ni.
Bukan setakat remaja je, bapak remaja pun gilakan fixie bike ni.
Harga sebijikbasikal fixie ni serendah ratusan ringgit dan boleh mencecah ribuan ringgit
basikalfixie1 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang 

basikalfixie3 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang 

basikalfixie5 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang 

basikalfixie6 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang 

basikalfixie7 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang 

basikalfixie4 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang 

basikalfixie2 Gambar Menarik   Basikal Fixie Kegilaan Remaja sekarang

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!