Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Khamis, 2 Jun 2011

Siapa Tgh Skodeng tuuu?????? :)

Tak taw nak ckp mcm mne tah nie tetibe je jari jemari minda bergelodak dgn rse nak wat entri new di tgh pg2 bute nie... saat org tgh sedap2 nyenyak tdo tp sy xtdo2 lg sbb wat assment+dgr cramah=segarrrrrrrrrrrr!!!! hehe...

so cm besa la ayat2 sy spt seblom2 nie... mst ade kate2 pepatah mlayu yg xlapok dek hujan xlekang dek panas...ngeeeeeeeeeeeeeeee..... tp sy nak story kt entri kali nie ttg PELAWAT!!! mst ade yg tertanye2 kan ada apa dgn pelawat tu????... yg sebenarnya pelawat yg sy maksudkan ialah tetamu yg mai menyingah melawat ke halaman Blog ku ini bkn melawat rumah oky tp blogggggg!!!! huhuhu...

Pelawat bkn sebarang pelawat sebab mereka yg mai melawat blogku adelah drpd Over See u all now...so rse sedikit bangge n terharu ble tgk ade plawat yg jengguk walaupun sy xtaw mereke smue tu phm or x ttg entri2 sy nie cos kebykan entri BM+Mix...kuikuikui...

sebelom2 nie sy mmg xprasan sgt tp tah mlm semlm bly plak tetibe nak tgk senarai kaki skodeng my blog skli tgk dr JAPANG derrrrrr!!!! fuhhhhhhhhhhhh,,,, glerrrr kentanggg mmg wa xcye sama luuuuu.. mule2 tu tp setlh di perhatikan & membuat sedikit kajian akhir nya mmg sah dr Org Timur....hihihi...ckp lebih pon xgne kowg mst ade yg xcye kan so tgk la kat pic bwh nie ok...hohohoho :D
aha!!! so mcm mne caya x???? Belivet or nottttt...agaggagagaga.... ehhhhhhhhhhh2x... lekkkk luuu ade lg ak bg taw nie..bru td cek tgk2 kowg taw x sme yg mai skodeng 2...tup tup dr Taipei & Brunai mai la... perhhhhh!! lg skli rse mmg xtaw nak ckp la.....huhuhu...ko tgk la sdr kat bwh nie ok->>>

sempat gak ak post kat group TG td n kowg nak taw membe2 ku ckp pe....tgk la sdr kat bwh nie ok....kekekekekeke.... TQVM smue hope 1 Dunia la mai skodeng my blog pas nie ea...hihihi... sekian,,
    • Diode Mazdasa hahaa.. pi tgk yang aku
      45 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan lalalala :P
      44 minit yang lalu ·
    • Tinta PEna best la hgpa, blog aku tulis BM, dah la BM loghat utara plak sket2, sapa ja pon yg mai menyinggah...ades
      44 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa Identiti Di Rahsiakan.. dah jadi blog a/bangsa.. hahaha
      43 minit yang lalu · · Seorang
    • Diode Mazdasa Tinta PEna.. lek ar brader.. aku punya blog bahasa utagha rojak gak
      43 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan ak nye blog tlis bm gak pe tp pai jepun, taipei,brunai pon singgah tgk ak pon plik gak...huhuhu
      43 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa hahha.. student malaysia kat sana boleh jadi
      42 minit yang lalu ·
    • Tinta PEna sbb blog hg internasionale
      42 minit yang lalu · · Seorang
    • Identiti Di Rahsiakan mybe la kot student msia stay at sne dtg mai singgah mlawat kot kan...tp rse bangge pon ade gak...huhuhu..TQVM tu Tinta PEna kos create myblog look so nice...hehehe
      41 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa eleh yang tgk tuh member 2 aku gaj
      41 minit yang lalu ·
    • Tinta PEna ntah...blog aku sapa ja yg nak datang..ades...
      40 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa Tinta PEna nanti kena tolong aku plakss.. hahha
      39 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa eleh hang kan hilal asyraf dah singgah
      39 minit yang lalu ·
    • Tinta PEna itu xtentu dia yg mai, sbb leh jadik orang lain pakai link blog dia, saja singgah...sapa tau, sbb xdak bukti, mcm si Identiti Di Rahsiakan ada bukti, siap bendera negara lagi keluaq....
      37 minit yang lalu · · Seorang
    • Tinta PEna aku tengah bisnes weh Diode Mazdasa, tp kawan2 aku bg diskaun baik pya..hehe
      37 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan ade bendere 2 yg mahal 2...kuikuikui......dikaun 2 yg ak ske 2 tinta..kekekeke
      36 minit yang lalu ·
    • Tinta PEna bak kata sorang kawan aku, buat kerja jgn kerana duit, nnt gelap mata..ikhlaskan hati masa buat kerja
      35 minit yang lalu · · 2 orang
    • Izzuan Roslan xpa tinta..t ku pgl kwn ku masuk ang punya blog
      34 minit yang lalu ·
    • Tinta PEna trimas...
      33 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan xpe2 nnt kte smue saling wat promot ok....huhuhu
      32 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa bis nes pa lak eh?
      30 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan tny Tinta PEna ok Diode Mazdasa...ngeeeeeeeee
      27 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa aku taw, bisnes wat header blog! hahah
      26 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan taw pom...hahahaha :P
      25 minit yang lalu ·
    • Diode Mazdasa hahahhaha.... ari tuh ko byr tak kat dia?
      24 minit yang lalu ·
    • Identiti Di Rahsiakan msk bku 555 dlu...hehe
      24 minit yang lalu ·

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!