Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Selasa, 21 Jun 2011

Muat Turun Web Browser Terhebat dan Paling Laju Di Sini!

Pada hari ni Cek nak berkongsi dengan kalian semua tentang satu jenis web browser yang paling hebat Cek pernah jumpa! Ia lebih hebat dari Google Chrome, Mozilla Firefox, apatah lagi Internet Explorer!


Cek berani jamin sebab Cek sendiri dah cuba pakai dan ternyata ia sangat berbeza kerana ia sangat laju, dan sangat memudahkan segala urusan kerja hacking....

Apakah nama web browser tersebut? ianya adalah Maxthon 3.0!


sebab apa Cek cakap ia memudahkan kerja hacking? sebab ia mempunyai Notepad Terbina Dalaman secara atas talian (online) dan bagi seorang hacker yang tegar, tiada yang lebih penting dari NOTEPAD!

kemudian kalau Google Chrome, ia mempunyai Ad Block untuk menyekat laman yang menampilkan iklan secara popup atau tampalan yang perlu dipasang (install) terlebih dahulu..namun bagi Maxthon, ia sudahpun mempunyai Perisian Penyekat Iklan Dalaman yang diberi nama AdHunter! ia tidak perlu dipasang lagi!

dan lagi yang lebih menarik, saiz web browser ini sangat kecil..saiznya setelah dipasang pada PC hanyalah 49.99MB berbanding 145MB oleh Google Chrome..wah! dahsyat!

Maxthon 3.0 mempunyai pilihan (options) yang sangat banyak sehingga korang tak mampu menidakkannya..korang semua boleh tetapkan enjin carian seperti bing, google dan lain-lain untuk dijadikan 'default search engine', boleh tetapkan proxy sendiri, penampilan dan fungsi yang menyamai Chrome, tidak crash dengan kerap seperti Chrome, tidak lembab seperti Internet Explorer, sangat sesuai untuk HACKERS apatah lagi CRACKERS dan lain-lain, dan lain-lain, dan lain-lain.....(banyak sangat kalau nak buat list beb!)

Jadi korang semua jangan buang masa lagi! cepat pergi muat turun dan cuba browser terhebat ini sekarang! (direkomenkan oleh MY HACKERS ARE HERE!)

Klik Di Sini ---> Maxthon 3.0

p/s : Ape pasal ak gne bahase Cek plak ea????^_@.....          Sumber : Klik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • Buang bayi ke sumbang bayi? - Selamat sejahtera. Tadi ada baca perihal Pusat Perlindungan Bayi yang diuruskan oleh OrphanCARE yang aku kira satu pendekatan alternatif apabila pihak b...
    Sehari yang lalu
  • Aku nampak MAGIS - Magis Sekadar bait minda selepas membacanya Kagum dalam seram sejuk membacanya Moga yang baik diambil iktibar Awal tahun 2013, ketika tu ada jualan buku, s...
    3 minggu yang lalu
  • sekadar entri biasa - Don't wait for luck Dedicate yourself and you can find yourself Be students Be teachers Be politicians Be preachers Be believers Be leaders Be astronauts B...
    Setahun yang lalu
  • Percubaan Pertama - Aku sangat suka window shopping secara online. Rambang mata. Apatah lagi kalau barang2 dia tu pelik2 and sangat rare kat kedai2. Masa memula aku pakai tudu...
    2 tahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!