Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Sabtu, 25 Jun 2011

Maharaja Lawakn 2011 Milik Bujang Sepah!!!

Siapa pe menang maharaja lawak? siapa juara maharaja lawak? akhirnya terjawab!
Juara Maharaja Lawak 2011 jatuh kepada kumpulan... SEPAH!!!


*agak-agaknya lepas MaharajaLawak berakhir apa pula rancangan Lawak akan muncul ea????
*Sepah kehebatan yang tidak boleh dipertikaikan berjenaka dengan penuh Keaslian, Kemelayuan & Semanis Kurmanya Ini... hihihi... Bujang Sepah Alaf 2000!!!
Juara Maharaja Lawak : Sepah
Dengan undian sebanyak = 37%
Hadiah = RM350 ribu
Agihan = RM116 ribu seorang
(hehehehe)
*Ramai yang tidak menyangka sepah akan menjadi Juara Kerana ramai yang agak kumpulan jozan akan menjadi juara.
Naib Juara: Jozan
Dengan undian sebanyak = 30%
Hadiah = RM250 ribu
Agihan = RM125 ribu seorang
(hehehehe)

*Walaupun solo persembahannya tetap This is Best Brooo Best Brooooo..hihihi^^
Tempat Ketiga: Nabil
Dengan undian sebanyak = 20%
Hadiah = RM150 ribu
Agihan = RM150 ribu seorang - makan sorang derrrrr....
(hehehehe)

*Jambu sememangnya Jambu "Apa pon Xboleh" mimpi berjumpa Zila Bakarin menjadi kenyataan jua akhirnya...hehehe ^^
Tempat Keempat: Jambu
Dengan undian sebanyak = 12%
Hadiah = RM50 ribu
Agihan = RM25 ribu seorang
(hehehehe)

Bagi yang tak dapat tengok mai tengok antara persembahan terbaik daripada merekan~~
  1. Tahniah kepada kumpulan sepah kerana menjadi juara. Persembahan sepah sentiasa mempunyai ciri-ciri Melayu didalam persembahan mereka dan hampir setiap minggu persembahan mereka buat penonton sentiasa ingat.
  2. Jozan juga hebat dengan persembahan menggunakan pentas, lighting, prof dan lain-lain jarang jumpa pelawak Malaysia buat begitu. 

  3. Nabil juga hebat dan bijak menggunakan prof di dalam lawaknya.
  4. Jambu pula membawa kelainan lawak yang bersahaja dan kurang bercakap pun sudah membuat kita ketawa. perghh memang rindu Maharaja Lawak la lepas ini.

p/s : Tahniah diucapkan kepada para pemenang!!! buat Shuib Sepah rezeki anak sulung buat anda & siti sarah....^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!