Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Sabtu, 18 Jun 2011

Dedikasi Pantun Buat Bapa Tercinta.....

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama si kucing belang
Dua tiga boleh ku cari
Manakan sama Ayahku Sorang


Pergi ke pasar membeli Kepah
Untuk dimasak sambal pedas
Terima Kasih buat Ayah
Kasih dicurah hanya Tuhan yang mampu membalas


Harga Ayam tiba-tiba melambung pula
Macam-macam alasan kononnya
Kenangan bersama Ayah sukar dilupa
Mendidik kami hingga berjaya


Kisah Ariel Peterpan semakin hebat diperkata
Edison Chen versi Indonesia
Ayah oh Ayah semoga cepat sembuh dan ceria
Kami sekeluarga merindui gelak dan tawa ayah semula


Hidup Ini Hanya Sementara
Peluang yang ada digunakan sebaiknya
I Love U Ayah Selama-Lamanya
Now I Know, bukan mudah menjadi seorang bapa

p/s : hope masih belum terlambat utk ucapkan "Selamat Haru Bapa".....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • AMNESIA - second post after a long time before. heh.. perasan yang post skrg ni dah pendek. tak macam dulu.. kna cari mood balik. eheh.. waktu menulis ni, aku tgh tg...
    12 jam yang lalu
  • Buang bayi ke sumbang bayi? - Selamat sejahtera. Tadi ada baca perihal Pusat Perlindungan Bayi yang diuruskan oleh OrphanCARE yang aku kira satu pendekatan alternatif apabila pihak b...
    2 bulan yang lalu
  • Aku nampak MAGIS - Magis Sekadar bait minda selepas membacanya Kagum dalam seram sejuk membacanya Moga yang baik diambil iktibar Awal tahun 2013, ketika tu ada jualan buku, s...
    3 bulan yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!