Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Rabu, 15 Jun 2011

Cara Mudah Semudah A,B,C.....


Antara laman-laman web yang disekat itu, termasuk:
  • ThePirateBay.org
  • MegaUpload.com
  • FileServe.com
  • DepositFiles.com
  • FilesTube.com
  • Warez-BB.org
  • Movie2k.to
  • MegaVideo.com
  • PutLocker.com
  • DuckLoad.com
Tetapi anda semua jgn risau ada cara untuk unblock website yang telah di block oleh SKMM
hanya dengan cara anda ikut sahaja langkah-langkah yang ada pada gambar di bawah nie....
Jadi apa tunggu lg selamat mencuba oky....



GOOGLE DNS
preferred DNS : 8.8.8.8
alternate DNS : 8.8.4.4 


OPEN DNS
preferred DNS : 208.67.222.222
alternate DNS : 208.67.220.220


p/s :  so sekarang boleh la kalau nak tuju lagu ea???....hihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!