Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Isnin, 28 Februari 2011

~Kem Jejak Cemerlang (PROJEC) Siri III 2011 FSKIK~


DEN suka time krew kalumpang resort amek alih...
1) kepit bola, thanks kat En. Shah yang sanggup menggantikan fadil ... sporting sioott....
2) cari gulu dalam kolam, siap mandi kat bhgian kanak2... cz tak puas berendam meriah gitu..
3) acara jalan beramai2, ada yang sampai putus getah kat kat kayu tu...
4) belon berair, de yang kuyup.. kesian..
5) bowling kelapa, tak sangka ada yang rejam botol2 tu... ingat main guli kew??
malam yang sangat best!!!! lagi best kalau kita kuyupkan en. Salman kan?? haha












B.O.M.B.A Ohhhh B.O.M.B.A





~Kem Jejak Cemerlang (PROJEC) Siri III 2011 FSKIK~
ape2 pun PROJEC semmg nyer seronok n pnh dgn pengalaman baru mmg terbaikk lahhh bg yg x pergi 2 mmg 1 kerugian,kesedihan n kekecewaan yg teramat sgt3x..hehehe
My team~>
Kumpulan 1= 1 FAKULTI
(tempat ke-3 Jew) ^__^
semmg nyer kumpulan plg stedy n sempoiii...

Tag Line Plg Simple n terbaikkk wokkkk!!!!

"Kami xde Hal, Kami Gegar Jew"
~Bly Bha Klo Kau~
*de 9W2VSI 73&88

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!