Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Rabu, 5 Januari 2011

Perhatian!!!!!!!!!!!

Harap maaf kerja-kerja menaik taraf Blog ini sedang di jalankan jadi segala kesulitan dan kerumitan yang dialami amat dikesali. Diharapkan anda semua dapat bersabar,bertenang dan cool sebab blog ini akan kembali pulih seperti biasa kelak.




Diharapkan anda semua dapt memberikan cadangan@idea yg menarik bg menaik taraf lg imej blog ini kerana kerjasa dari anda amat dihargai.

1 ulasan:

  1. Nak bg idea tak reti lah... kita punya blog pun tunggang-langgang...
    Apapun dah siap nanti bg tau lah kita dtg melawat pada majlis perasmian nanti... hehehehe.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!