Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Khamis, 11 Ogos 2011

Kueh Muih yang mana paling sedap ye?

Selamat berpuasa kepada semua, sudah sinonim kalau bulan puasa ini memang banyak kueh yang dijual di pasar ramadhan. Yang mana paling sedap ye?
Ikuti nama-nama kuih muih yang glamor,gahhhh & nama macam nie pun ade....hehehe ^^

Kueh paling gangster = Lompat Tikam
Kueh paling seksi = Puteri Mandi
Kueh paling keji = Taik Itik
Kueh Bajet Cute = Cek Mek Molek
Kueh Awet Muda = Seri Muka
Kueh paling alim = Ketayap
Kueh Penyakit Kronik = Batang Buruk
Kueh dalam zoo = Badak Berendam
Kueh Negro = Dodol
Kueh polis trafik = Sampret
Kueh bangun sendiri = Bangkit
Kueh tak mandi = Bau Lu
Kueh paling tenteram = Makmur
Kueh paling lembab = Siput
Kueh paling bahaya = Bom
Kueh paling pekak = Badak
Bapak segala kueh = Kueh tiaww
P/S :
Kenapa cucur udang sedap dari cucur badak?
jawapan : cucur udang sebab ada udang sedangkan cucur badak tiada badak di dalamnya hahaha....

*Sumber = DI SINI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!