Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Sabtu, 11 Jun 2011

Uji IQ - Jangan Percaya Mata Anda

Yeahhhhhhh!!! mai rapat2 lg dekat2 kali nie mai uji IQ anda semua... Cara semudah A,B,C saja tanpa mengeluarkan modal yg besar mahupun titisan peluh...hihihi... Nak taw mcm mne??? Begeni cara nya, sudahkah anda melihat gambar 4 objek diatas itu... kalau sudah  cuba anda susun semua gambar pertama itu seperti gambar ke-2... sudah anda lakukan tetapi mesti anda berasa hairan kenapa hasilnya mempunyai ruang kosongkan, so bagaimanakah ia boleh terjadi?????

 P/s: Persoalan Itulah Yg anda Perlu Selesaikan Sendiri... Selamat Mencuba Membongkar Misteri Ini...hihi
nie ade lg satu nak share mybe ade dikalangan anda yg dah pernah tgk tp bg yg blom mai uji mata anda semua ok....hihihi..tengok jer gambar di bawah ni, confirm nampak bergerak2 kan, ya sebenarnya tidak, abis bagaimana boleh bergerak? ilusi optik atau ilusi pandangan, nk tahu apa tu na wiki
So ape tgu lg mai tgk gbr kat bawah nie oky.....

P/s : oh lupa, jika nampak gambar ni tak bergerak, lekas la ke klinik.. ;-p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!