Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Rabu, 29 Jun 2011

Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2

**Hope seblom anda semua membacanya dimaklumkan segala maklumat disini adalah diperoleh daripada web beliau so senang citer copy & paste je la tiada tambah tolak bg mengelakkan salah maksud yang hendak disampaikan... Harap maklum,teruskan bacaan anda...^^

~>Salam..Mr.Hac buat tutorial Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2 ini atas permintaan yang ramai..waahhh..tutorial guna backtrack 4 tak cukup lagi ke? hmm..bagaimanapun tutorial ini dah ada dalam Forum Silent Hackers, jadi Mr.Hac rasa tak perlu nak menaip lagi, Mr.Hac ambil sahaja dari sana..kredit diberikan kepada encik ayen46 untuk artikel yang mantap ni..

Beini 1.2.1

beini 1.2.1 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2

Beini 1.2.2 (Baru)


beini 1.2.2 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2


Apa yang telah dikemaskini?
- Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
- Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
- Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
- Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
- File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)
Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete “x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce” and “firmware.tcz”, these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add “rt2x00_2.6.34-Beini.tce” in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.
Nota: Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
@
Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377)

WAJIB BACA DAN DOWNLOAD SETIAP SATU:
  1. Support List
  2. E-Book Tutorial – Cracking WEP Using Feeding Bottle by ayen46[PDF]
  3. Crack WEP / WPA Using Minidwep-gtk in Beini [PDF]:[*credit to www.comfortsurf.com]
  4. Beini USB boot video tutorial versi Melayu
  5. UNETbootin 377 (seperti dalam video)
  6. Run Beini @ VMware Workstation/Player Tutorial
  7. VMware Player 3.1.4
  8. Tutorial cara-cara mengatasi masalah USB tak boleh connect di VMware player by ayen46 [WORD]

hexwriter Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2

Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:
(ayat dalam tutorial ni Mr.Hac copy jadi ia bukan gaya penulisan Mr.Hac..cuma Mr.Hac ubah sikit-sikit je la..)
beini 1 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)
beini 2 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik yes
beini 3 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik kotak wlan0, lepas tu klik next
beini 4 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik scan
beini 5 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat
beini 6 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next
beini 7 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik advanced mode
beini 8 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)
beini 9 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)
beini 10 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).
beini 11 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik advance mode
beini 12 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik capture. klik fake auth (by force)
beini 13 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.
beini 14 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack
beini 15 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik
beini 16 Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2
kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (…………) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.
 
P/s : Hope anda semue selamat mencuba la ea semoga berjaya mengHAck wifi or..^^
Sumber diperoleh daripada Segalanya Disini TQVM kpd beliau....

2 ulasan:

  1. copy paste nampak??
    ape pon x phm tutorial nih...
    aku rse kne blaajr networking dlu kot bru bleh paham cmne nk hack wifi nih....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!