Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Ahad, 12 Jun 2011

"EKSPRESI MUKA TELUR"

Pagi2 nie tetibe je nak update entri pasal telur lpas tgk member punyer pics profile die letak pic telur so rase tergerak haty nak kongsi kat anda semua dgn photo2 telur yg cukup kretif sang penjuru photo ini... malas nak cakap byk sbb pg lg rase cam lemau je lg so hope anda semua enjoi lah dgn photo2 kat bawah nie ok...hihi















 
P/S : selagi anda bijak bermain dengan imaginasi selagi itu pelbagai kretiviti photo mampu anda snap....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!