Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Ahad, 10 April 2011

Penangan HKLBR!!!!!

Koleksi T-shirt Usop Wilcha: 10 Terpilih dan Terbaik!!
satu2 nya filem malaysia yg mendapat penangan paling hebat oleh semua lapisan masyarakat sampai setiap dialog menjadi ucapan dalam kehidupan harian.... dalam masa yang sama sampai ke FB pun ade page2 or group2 bg setiap dialog dalam filem tersebut... so sgt berbangge la dgn pencapaian filem malaysia nie.....hehehe

jom la kita same2 pakat mai bli koleksi baju edisi terhad ini.... hehehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!