Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Sabtu, 23 April 2011

Kejadian Di Henin Pg!!!!!

Seperti yg di janjikan akhir nya bermula lah ceritera game Teka-Teki yg di tunggu2 oleh para Techno Gang. Make tepat jam 02.00 am start lah perlawanan itu. Bermacam2 ragam,gelagat dapat dilihat sampai ade yg siap menyerah kalah demi nak taw jwpan tu..hihihiSoalan pertama yg ak bg kat bdak2 nie mmg senang je klo nak ikutkan lg simple je tp xtaw la npe demo2 nie jenuh memikirkan jwpannyer..
ak pon bg la teka-teki yg ditunggu2:
Dalam Byk2 Binatang Ape Yang Slalu Kluar Haid?????
(teka-teki nie xde unsur lucah jus tink Positif oky)

Tunngu punyer tunggu pai jam berdetik-detik tik tok tik tok mne la jwpan nyer xsampai2 lg pnt smpai sempat la ak g menDOWNLOAD cter Nur Kasih utk Roomate ku (Syamsul Bahari) siap bg link FB lg..hahaha... Akhirnyer xde 1 jwpan yg tepat pon ak dpt dr dye owg nie...
Antare peserte2 yg bertanding mlm td ialah
(search je FB dye owg nie ok) hihihihi
  1. Cikgu Azam Aziz
  2. Saudagar Getah Dah Bankrup,
  3. Katy Devila,
  4. Allan Talib,
  5. Lola Kepochiee,
  6. Wa-aw wa-aw
  7. Anis Khairun Nisa
mcm2 la jwpan yg di bg samapi ade yg xmsk dek akal... soalan yg mudah tp dye owg menyukarkan otak memikirkannya... dan akhirnya smue SERENDER & menyerah KALAH untuk mengetauhi dgn jwpan tersebut...

Dgn bangge nyer aku pn bg taw kla jwpan nyer tgk smue meraih simpati nak taw jwpan 2 kan...
jengg jenggg jengggg yg di tunggu2 telah pon tiba JAWAPAN NYER ialah
Kure-Kure lah!!!!! sebab ape sebab kalau die nak keluar drpd cengkerang ianya akan mengeluarkan kepala (HEAD)

so itu lah soalan pertama yg ak berjaye mendajalkan dye owg smue & tu lah antare soalan teka-teki... Sebenar nyer ade lg teka-teki yg berjaya ak membutukan otak pikiran mereka selepas soalan pertama td....hahahaha

ape2 pon mmg Fun, Enjoi, Happening bile dpt kene kan dak2 nie...
kowg semue mmg Pawooooooooooooooo3x...!!!!!!!
^__^

3 ulasan:

  1. hahaha choiii la mimin, dah la pic tuhh aku tgh mencaruttt, hahahaha wateva!

    BalasPadam
  2. ok la tp tahap carutan ko tu xla overrr mne azam...wakakakakaka...
    masih bly diterima lg kateq2 tu....kekekeke :P

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!