Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Selasa, 29 Mac 2011

Segala² Nya Di Sini......

Salam 1 Komuniti 1 Frekuensi 1 Blog 1 Inspirasi.... Dlm mengejar kesibukan & kebizian hampir terlupa buat seketika akan dunia blog yang ku kendalikan selama ini. Akan tetapi xmengapa hal itu dianggap sebagai cepisan sahaja kerana dunia blog mmg xdpt dipisahkan kos ia merupakan medium utk berkongsi secerita sesama kwn2 drpd HAM, Techno Gang dll. Lumrah alam kehidupan di alam U semmg nya sgt mencabar dr segi Jasmani, Emosi, Rohani & Intelek (JERI).hehehe.... ianya mungkin disebabkan selama ini hanya belajar diperingkat sekolah rendah & menegah shj tetapi itu bukan nya menjadi topik yang ingin dikongsikan bersama² semua. Ceritanya simple & mudah kos lewat kebelakangan ini medium BLOG menjd tumpuan buat para pengguna FB seolah² mcm mjd 1 culture kpd mereka khususnya kpd para pengiat Techno Gang....^___^...
Maka bermulanya disinilah mereka para BLOGGER² mula menceburikan diri mereka kedlm dunia PemBLOGkan(kekeke)... Sgt mudah dgn hanya "Create A Blog" & mereka dptlah menghasilkan blog mereka sendiri spt menghasilkan akaun FB dgn syarat mereka mempunyai akaun EMEL mereka sendiri...
Seiring dgn arus permodenan pada masa kini mereka juga boleh mendptkan info² & input² dgn melayari laman web : http://www.youtube.com/ utk mendptkan cara menghasilkan blog... so mereka xpayah lah nak menyusahkan diri mereka dgn mencari bahan rujukan spt buku² dikedai² yang berhampiaran... :)
Dlm dunia blog ini pelbagai cerita suka duka tangis hiba gelak tawa blh dikongsikan bersama² kpd para FOLLOWER serta mendptkan maklum balas & respon drpd pd mereka yang telah melawat blog mereka itu.... so it's depend on person tu lah klo ckp owg putih nyer....hehehehe

So harap kpd para blogger² semua diluar sana khususnya buat teman² U ku selamat ke alam Blog & jdkanlah ia sbg 1 Medium yg bermanfaat kpd Anda, Keluarga, Masyarakat & Negara kelak....kerna anda mampu mengubahnya...maka akhir kata penutup bicara 73 & 88...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!