Welcome To My Amature Radio Web Site Nine Whiskey Two Victor Sierra India 9W2VSI QRT 73 & 88

Isnin, 21 Disember 2009

~Corat-Coret seorg Yg Bernama Pelajar~

SILA JAWAB SOLAN INI DGN SEJUJURNYA:
Kenangan Semasa Di sekolah
(isi di ruangan yg disediakan)
Bila cgu tiada dlm klas :..............................
Bila cgu panggil :..................................
kena hadiri kokurikulum :.......................
Bila waktu rehat :........................
Bila dapat omwprk dari cgu :...................
Bila tengah cari idea untuk wat krgn :............................
Bila omwork yang cgu bagi susah nak buat :.......................
Bila mber banyak songeh dan berlagak pandai :..................
Bila mber tukar fikiran saat akhir :....................
Bila cgu suruh stdy lebih masa :........................
Cgu suruh datang skola waktu cuti ada tuisyen 'urgent' :...............
Bila dah terbuat silap pada omwork yang cgu bagi :..................
Bila omwork disiapkan dengan jayanya :.................
Bila omwork gagal :................
Bila dapat CUTI :.............................
HAPPENING!!!
CONTOH JAWAPAN YG DIBERIKAN OLEH
SALAH SEORG YG BERNAMA PELAJAR SEKOLAH
Bila cgu tiada dlm klas : Kitorg buat knduri, mkan2...
Bila cgu panggil : Bg excuse ada cikgu lain pggil...
Bila kena hadiri kokurikulum : Dtg dgn surat dr doktor kata x leh join...
Bila waktu rehat : Mkan n lepak kat astaka smpi ckgu halau...
Bila dapat omwprk dari cgu : Xpnah buat pun.. Cikgu pun xpnah check..Lihat Lg
Bila tengah cari idea untuk wat krgn : Mula la komplen nape xleh bwk laptop n guna internet kat sekolah...
Bila omwork yang cgu bagi susah nak buat : Tggu org lain kuar idea... Bila otak jam... : Mula la mnulis kalimah2 kramat kat meja...
Bila mber banyak songeh dan berlagak pandai : Ah, lantak ko la... Aku pduli apa... Bila mber tukar fikiran saat akhir : Mcm sial! Ini bleh mdtgkn marah...
Bila cgu suruh stdy lebih masa : Cikgu... Dah btaun2 sy buat mcm tu... smpi thap sy xde personal life...
Cgu suruh datang skola waktu cuti ada tuisyen 'urgent' : Buat surat tnjuk sbb dgn mcm2 alasan tmsuk la nenek nk kwin...
Bila dah terbuat silap pada omwork yang cgu bagi : buat homework pun x mcmana nk buat silap?
Bila omwork disiapkan dengan jayanya : Tiru mmbr... Mmg la siap, nk hrapkn buat sndiri?...
Bila omwork gagal : Apa nak heran... Org lain pun msti ada yg gagal..
Bila dapat CUTI : hari sek aku ponteng... hari cuti aku kna dtg sek... sengal!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Tahu Kena Klik Ok!

Dia Update, Kita Baca

  • HILANG - ramai sahabat keluarga bahagia tapi kenapa kosong? kau ketawa kau tersenyum kau melangkah jauh hidup kau tiada cela manusia mendengki tapi mereka tak tahu...
    Setahun yang lalu
  • Sudut SIHAT - Dengan Nama Allah yang MenguasaiSeluruh Hati-Hati Insan Gelagat manusia sejagat. Ada yang sihat, sakit dan semakin tenat. Namun begitu, sakitnya tidak pula ...
    Setahun yang lalu

Nak Cakap Jugak-Jugak!!!

Thanks for dropping by my blog. Bagi yang dah baca dan suka, sila la follow and put my blog kat your bloglist then tulis kat komen. Nescaya I will do the same. hehehe. Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, TAK PAYAH BACA lagi. Senang kan? Have a nice day~!!